Портал Искра све више заокупља читаоце (видео)

glaszapadnesrbije.rs 26. новембар 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Зоран Шапоњић, уредник портала Искра (фото: Дневник западне Србије)

У синоћњем Дневнику западне Србије, гост је био уредник портала Искра, Зоран Шапоњић где је говорио о настанку портала који све више заокупља читаоце и темама којима се бави.

„Циљ овог портала јесте да читаоце не привлачимо скандалима, трачевима, голотињом,  већ озбиљним темама.  Не остајем дужан никоме и нећу да прећутим нешто што је битно“, рекао је Шапоњић.

Он је и нагласио да је идеја портала Искре да се јавности Србије и целог Балкана пренесе мишљење и једне и друге страна што је и основно  правило правог новинарства.

„Медији у Србији углавном преносе шта се дешава у западним земљама. Јавност у Србији има право да зна какви су ставови  западних политичара али и ставови Русије, Кине и земаља БРИКС-а“, истакао је Шапоњић.

Овај портал покренуо је режисер Емир Кустурица пре две године у Андрић граду. Прва идеја била је да прати активности Емира Кустурице које су изузетно значајне и бројне, али се касније развио и почео да прати многобројне важне теме из земље и света.

Наставак разговора са Зораном Шапоњићем можете погледати овде:

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zoran šaponjić iskra adnricgrad


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.