Imenovani novi direktori javnih preduzeća u Novoj Varoši

blic.rs (Zeljko Dulanovic) 10. новембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Nova skupštinska većina GG "Novi ljudi za Novu Varoš", DS i NS koja je polovinom septembra u Novoj Varoši preuzela vlast, imenovala je direktore javnih preduzeća umesto kadrova SNS.

Na sednici Skupštine opštine koju je bojkotovala bivša vlast, Zoran Mirosavljević je izabran za novog v.d. direktora Komunalnog preduzeća "3. septembar", umesto Milenka Drobnjakovića koji je razrešen dužnosti.

 

-Vratićemo na posao svih devet radnika Komunalnog koji su dobili otkaz kao politički nepodobni, a sistematizaciju je po nalogu bivše vlasti potpisao upravo Drobnjaković. Videćemo da li je bilo i drugih nepravilnosti u radu ovog preduzeća– naglašava predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević (GG).

Umesto Ivane Novaković (SNS), za novog direktora Turističko-sportskog centra "Zlatar" imenovana je Rosa Jakovljević, dok je Milana Jelić novi direktor Biblioteke "Jovan Tomić". Mesto direktora gradske biblioteke ostalo je upražnjeno letos kada je tadašnja direktorica Nera Čović preminula.

-Zaposleni u Biblioteci konačno će posle četiri meseca primiti platu, a kasnimo i sa radovima na zameni dotrajalog krova na zgradi Biblioteke u centru grada za koje je Ministarstvo kulture obezbedilo četiri miliona dinara– kaže Vasiljević.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

direktori javnih preduzeća


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.