Нова Варош: Смењена Ивана Новаковић

Glaszapadnesrbije.rs 08. новембар 2016. године Политика Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Ivana Novaković

Директорка ТСЦ „Златар“ Ивана Новаковић смењена је на јучерашњем скупштинском заседању, а уместо њеименована је за вд Роса Јаковљевић.

Новаковићеву је смена затекла на службеном путу у Лондону на сајму туризма.

Поводом смене она се огласила на свом фејсбук профилу где је највила конференцију за штампу одмах по повратку 14. новембра.

"Драги народе, пошто мислим да сам добила милион порука а имам проблем са интернет конекцијом - обавештавам вас да ћу у понедељак (14.11.2016.) одржати конференцију за штампу поводом моје смене, неистина у вези са бројем остварених ноћења у хотелу "Панорама", улагања у исти као и резултата пословања ТСЦ-а за време мог мандата. Том приликом биће све аргументовано - јер ме нагађања и лажи баш нервирају за разлику од смене", написала је Новаковићева.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ivana novaković tsc zlatar smena


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.