Нова Варош прва општина где су Двери дошле на власт

glaszapadnesrbije.rs 22. септембар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Српски покрет Двери је на локалне изборе у Новој Вароши изашао у коалицији са групом грађана "Нови људи за Нову Варош".

Заједно смо освојили 7 одборничких места од укупно 27 док су за парламентарне изборе Двери су имале други резултат у Новој Вароши са 9% подршке, што је пети резултат Двери у Србији, каже се у саопштењу за медије ове странке, поводом промене власти у овом месту.

"Поносни смо што смо део нове локалне власти са једним одборником то је председник општинског одбора Нове Вароши Раде Ракетић. Трудићемо се да оправдамо поверење наших грађана и залагаћемо се за спровођење програма Двери. Српски покрет Двери Нова Варош је једини одбор Двери који је на локалу у власти у целој Србији на шта смо поносни.

Очекујемо да ће се из Рашке области та ситуација проширити по целој Србији“ наводи се у саопштењу ОО Двери у Новој Вароши.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dveri rade raketic


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.