Пронађена лабораторија за узгој марихуане

glaszapadnesrbije.rs 11. јун 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Ilustracija

Припадници Министарства унутрашњих послова, полицијске управе Пријепоље су јуче, у селу Горња Бела Река, општина Нова Варош, пронашли импровизовану лабораторију за узгој марихуане у вештачким условима у којој се налазило 10 саксија са биљкама марихуане и 725 комада семена марихуане, асопштено је из ПУ Пријепоље.

Полиција је лабораторију открила током претреса стана и других просторија које користи М.П. (1981), из Вишеграда, државњанин БиХ.  

У саопштењу се наводи и да је код осумњиченог пронађено и 9 комада психоактивних таблета, као и рачунсарска опрема и више мобилних телефона.

Виши јавни тужиоц у Ужицу осумњиченом М.П. је одредио задржавање до 48 часова, због сумње да је извршио кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога, након чега ће уз кривичну пријаву бити доведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Ужице.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

marihuana gornja bela reka policijska uprava prijepolje


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.