Нова Варош: Ухапшен пљачкаш мењачнице

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 23. децембар 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Пљачка у сред бела дана у центру града – вила „Нана“

У Новој Вароши око 14,30 мушкарац отео новац, а ухапшен у такси возилу на Златибору.

Брзом акцијом полиције у среду поподне на Златибору је ухапшен мушкарац, који је опљачкао мењачницу „Аврамовић“ малтене у центру Нове Вароши.

Ооко 14,30 часова мушкарац је ушао у мењачницу поред ресторна „Нана“ у приземљу истоимене виле, на раскрсници код Дома културе. Уз претњу пиштољем, од раднице је, како се незванично сазнаје, отео 4.000 евра и 150.000 динара.По напуштању локала сео је у такси возило и затражио од возача да га вози на Златибор, а преплашена радница је позвала комшије и полицију.

Полицијска управа из Пријепоља је саопштила да је пљачкаш Б.Д. (1986) из Пријепоља и по налогу Основног јавног тужилаштва припадници МУП у Новој Вароши одредили су му задржавање до 48 сати због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништва.

Сазнаје се да је пљачкаш откривен и идентификован уз помоћ видео-надзора.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.