Јединствено такмичење – трка беба у Сјеници

glaszapadnesrbije.rs 12. август 2015. године Туризам Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Ilustracija (foto: stadionsc.rs)

У оквиру прославе Дана општине Сјеница, 14. и 15. августа биће одржана манифестација "Дани сјеничке пите", најавио је данас директор тамошње Туристичке организације, Михаило Трипковић.

Он каже да се ова манифестација одржава седми пут за редом, а организатори очекују до 20 хиљада посетилаца.

"За справљање најбоље пите пријавило се, за сада, 120 учесника које ће оцењивати стручни жири састављен од кулинарских стручњака и победница из претходних година", казао је Трипковић данас Гласу западне Србије.

Према његовим речима, у такмичарском делу ће се спремати разне пите, почев од најчувенијих од сјеничког сира до царских и пекарских.

Поред тога, биће одржана и трка више од двадесетак беба у Омладинском парку која ће бити прави спектакл за посетиоце, оценио је директор.

"Родитељи ће пустити малишане у паркићу и свако од њих ће своје бодрити. Неки од њих само пузе, док други шетају, али је то празник за очи свих који посматрају бебе", закључио је Трипковић.

Иначе, 14. августа, на Омладинском тргу од 19 часова концерт ће одржати Хари Мата Хари, након чега ће уследити ватромет.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sjenica trka beba dani sjeničke pite mihailo tripković dani opstine sjenica


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.