Такмичење у висинским скоковима у воду „Меморијал Пајо Потежица“

glaszapadnesrbije.rs 07. август 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Такмичење у висинским скоковима у воду „Меморијал Пајо Потежица“ (фото: ТОП)

На пријепољској плажи на Лиму, на Петровцу 9. августа одржаће се такмичење у висинским скоковима у воду „Меморијал Пајо Потежица“.

Са 16 метара високе скакаонице своје умеће показаће 20 такмичара из Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе, а ове године, као и прошле, у званичном програму учествоваће и  једна дама. Поред мајсторства у скоковима у воду  гледаоци ће имати прилику да у паузи такмичења уживају у ревијалној рафтинг трци на Лимским брзацима.

„Програм почиње пријавом учесника у подне и затвара се свечаним проглашењем победника у 16 часова.  Меморијални турнир Пајо Потежица који ове године бележи 18-ту годишњицу је поред бројних летњих манифестација у Пријепољу још један позитиван пример улагања у развој спорта, међурегионалне сарадње и туристичког потенцијала наше општине“, рекла је директорка ТОП, Драгана Вараклић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje lim memorijal pajo potežica dragana varaklić brzaci


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.