Спортске игре младих одржане у Пријепољу

glaszapadnesrbije.rs 21. јул 2015. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo (foto: blic.rs)

Спортске игре младих одржане су у Пријепољу, уз учешће великог броја основаца и средњошколаца у три дисциплине - трци на 60 метара, фудбалу три на три и између две ватре.

"Поред такмичарског манифестација има и едукативан карактер, промовишући међусобно разумевање, пријатељство, солидарност, толеранцију и фер-плеј", казала је ПР менаџер пројекта Александра Перишић.

Председник општине Пријепоље Емир Хашимбеговић истакао је да је изузетна част организовати овакав догађај и захвалио се Влади Србије што је препознала тај град као град спортова, град младих, град који има перспективу и у којем овакве игре могу да се одрже.

Победнике Спортских игара у Пријепољу очекује финално такмичење у Београду, након којег ће најуспешнији појединци и екипе из Србије отићи на бесплатно летње путовање у Сплит, где ће се сусрести са екипама из Хрватске и Босне и Херцеговине.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sportske igre mladi


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.