ТСЦ "Златар" у оквиру промотивног каравана "Моја Србија"

TSC Zlatar 20. јун 2015. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Караван је део кампање Туристичке организације Србије за лето 2015. са циљем својеврсне промоције туристичке понуде наше земље на домаћем тржишту, стога се одржава на трговима у 10 највећих градова у Србији: Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Суботици, Краљеву, Чачку, Ужицу, Лесковцу, Новом Пазару.

Организује се са удружењем „Србија за младе“, Удружењем бања Србије, Јавним предузећем „Скијалишта Србије“, Удружењем хотелијера и ресторатера Србије „ХОРЕС“ и Јутом (YUTA), па је успостављање сарадње приватног, јавног, цивилног сектора и професионалних удружења у промоцији летње угоститељске понуде Србије, свакако, загарантовано. 

Цела кампања организована је у контексту груписања дестинација према програму „52 викенда у Србији”. Свака локална туристичка организација има прилику да представи своју дестинацију кроз културно - историјско наслеђе, догађаје и дегустацију карактеристичних локалних специјалитета. Поред самих домаћина - градова, представљају се и дестинације које гравитирају ка том граду како би се презентовала понуда читавог региона. Осим локалних специјалитета, добре музике и промотивних филмова које посетиоци имају прилику да виде на трговима градова, део каравана је и квиз знања „Колико познајеш Србију”, који најсрећнијим посетиоцима обезбеђује летовање у некој од туристичких дестинација у Србији. 

ТСЦ „Златар“ је део овог каравана како би туристима Србије представили све туристичке вредности Општине Нова Варош. Сви који су заинтересовани да бораве на нашој планини добиће све информације о смештају, исхрани, манифестацијама, сеоском туризму и осталим сегментима наше туристичке понуде. 

У Ужицу и Нишу 12. и 13. јуна, успешно је почео и одржао се караван „Моја Србија“, испратите наредне наступе и упознајте се са лепотама златарског краја и целе Србије! 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tsc zlatar moja srbija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.