Наступ ТСЦ Златар на првом фестивалу "Београдски манифест"

TSC Zlatar 04. јун 2015. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Познате манифестације и фестивали, значајне културне и туристичке атракције Србије и окружења, представиле су своје садржаје током три дана трајања сајма на отвореном простору Горњег и Доњег града Београдске тврђаве и парка Калемегдан. 

ТСЦ „Златар“ је у оквиру изложбеног простора Туристичке организације регије Западна Србија, на Београдском манифесту - сајму сајмова, на Калемегдану од 22. до 24. маја 2015. најавио целокупну летњу туристичку понуду Златара. Штанд је био позициониран на одличном месту у Горњем граду, у зони „Адути Србије“. 

Посетиоци су први пут имали прилику да на једном месту виде све оно што Србију чини интересантном туристичком дестинацијом, приказано на савремен и креативан начин. Фестивал је отворио министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић. 

У оквиру јединственог штанда посебан акценат промоције стављен је на манифестације које ће се одржати током 2015. год. стога је афирмисање овогодишњег Златарфеста-а, који ће се одржати од 23. до 26. јула, било главна тема на нашем штанду. Поред посетиоца и учесници фестивала изразили су велико интересовање за летњу понуду златарског краја. С обзиром да је Београдски манифест јединствен породични фестивал, у суботу је Калемегдан био препун родитеља са децом, која су уживала у богатим садржајима фестивала а ми смо се потрудили да их нашом презентацијом што више анимирамо да свој годишњи одмор проведу, баш, на Златару. 

Поред дегустације препознатљивих специјалитета из целе земље, одличне музике, позоришних, филмских и забавних садржаја и представљања туристичких дестинација, посебан гушт изазвало је подизање шест великих летећих балона уз звуке најбољих трубача из Гуче са бине Култур шока, а премијеру на београдском небу имала је још једна светска атракција – Фестивал ватромета. 

Фестивал је на једном месту окупио све најзначајније домаће манифестације и остале аутентичне туристичке производе из чак 50 градова Србије, што је потврдило да су манифестације постале туристички бренд Србије европских и светских размера.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tsc zlatar beogradski manifest kalemegdan


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.