Пријепоље: Аутобус у којем је страдао возач још увек у Лиму

glaszapadnesrbije.rs 28. март 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Аутобус ужичких "Путева", који је слетео у Лим 26. марта код Пријепоља у којем је страдао возач М.К. још увек није извађен из те реке, потврдио је данас Гласу западне Србије тужилац Љубо Вукашиновић.

"Будући да се налази на супротној обали припадници одљења за ванредне ситуације су га фиксирали. Првобитно је било планирано да аутобус извади дизалица, али пошто она не може да досегне до олупине то се мора учинити чекрком", навео је тужилац, који је приликом ове незгоде вршио увиђај. Вукашиновић каже да се извлачење аутобуса очекује сутра или прекосутра.

Иначе, возило путева "Ужице" слетело је у реку Лим између Гостуна и Бродарева 26. марта. У њему није било путника, а том приликом страдао је возач чије тело су припадници жандармерије јуче извукли.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.