Priboj: Autobus sleteo u Lim (video)

priboj033.com 26. март 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Reka Lim

Autobus koji je pošao po radnike preduzeća “Putevi”, sleteo je oko 15 časova u reku Lim kod Brodareva. Pogledajte vnaš video snimak.

Policija proverava podatke očevidaca koji tvrde da je se u trenutku nesreće u autobusu nalazio samo vozač za kojim se trenutno traga u koritu reke.

Nesreća se dogodila u mestu zvanom Žuti kuk, na deonici magistrale za more između Brodareva i Gostuna na granici sa Crnom Gorom. Autobus je krenuo iz Brodareva u Gostun da nakon završene smene preuzme radnike „Puteva“ sa gradilišta u mestu Mili i vrati ih u Prijepolje.

Portparol prijepoljske policije Nataša Mrdaković je potvrdila Tanjugu da je autobus sleteo u reku Lim, dodavši da će više informacija o toj saobraćajnoj nesreći biti poznato posle uviđaja koji je u toku.

Prema rečima tužioca Ljuba Vukašinovića, koji je izašao na lice mesta, ono što je sigurno u autobusu se nalazio vozač M.K.

“Autobus jos uvek nije izvađen iz Lima. Više detalja očekujemo za oko dva sata”, rekao je Vukašinović.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.