Путеви у Новој Вароши проходни, појавила се клизишта

glaszapadnesrbije.rs 16. март 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација

На подручју нововарошке општине, након обилних снежних падавина, проходни су сви локални и некатегорисани путеви и ситуација се стабилизује, каже директор тамошње Дирекције за изградњу, Мирољуб Шапоњић.

Према његовим речима, надлежне службе су са тешком механизацијом рашчистиле намете до заселака свих села, снег је почео да се топи и може се стићи до сваке куће.

"Међутим, сада се услед топљења снега појавило неколико клизишта. Конкретно, једно угрожава део пута у селу Дражевићи, а друго породичну кућу Томислава Мринковића мештанина Бистрице", рекао је Шапоњић за Глас западне Србије. Он каже да је снабдевање водом, електричном и топлотном енергијом уредно и данас се очекује укидање ванредне ситуације на подручју општине Нова Варош, која је уведена 8. марта.

"Такође, настава се одвија нормално у свим сеоским и градским школама, па је стање много боље у односу на претходни период", закључио је Шапоњић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.