Златар: Комбијем у школу

novosti.rs (D. Gagricic) 15. март 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Револт због превоза ученика на Златару: Због нерентабилности укинута аутобуска линија од Нове Вароши до „Центра Златар”, родитељи неће да шаљу ђаке у школу. Најављено ангажовање комбија као привремено решење

Ако се не реши превоз до Нове Вароши, ђаке нећемо слати у школу! Нећемо више да трпимо малтретирања од превозника и немар инспекција, што им гледају кроз прсте, а ни да бацамо пасуљ кад ће аутобус наићи и хоће ли деца закаснити. Нека нас казне због бојкота наставе основаца - најавио је Марко Попадић (33), отац двоје ученика у име родитеља 34 ученика из насеља Бабића Брдо и Дрмановићи на Златару.

Пошто је прибојско предузеће "Аутопревоз Јањушевић", због нерентабилности укинуло аутобуску линију од Нове Вароши до "Центра Златар" на Бабића Брду, родитељи из околних заселака, удаљених пет до осам километара, два дана су децу колима возили до школе, а један дан их нису слали на наставу. Из општине и школа најавили су, као привремено решење, ангажовање комби-превоза. До даљег аутобуси на линији Нова Варош - Центар неће саобраћати.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.