Druženje Novovarošana u Beogradu

zlatarinfo.rs (Rade Prelić) 10. март 2015. године Друштво Коментари

Druženje Novovarošana Druženje Novovarošana (Foto: R. Prelić)

Veče uz pesmu I igru, i bogatu trpezu

Posle duže pauze, Novovarošani koji žive i rade u Beogradu, rešili su da se konačno okupe, provesele, popričaju i razmene iskustva o životu i radu u prestonici. Novoizabrani Izvršni odbor Udruženja Novovarošana u Beogradu uspelo je da, u kratkom vremenu, u predivnom restoranu beogradskog hotela “Taš” okupi preko 250 svojih zemljaka, i da im uz bogatu trpezu, uz pesmu i igru, priredi nezaboravno veče.

Na početku zabavne veceri, prisutne je u ulozi domaćina pozdravio predsednik Izvršnog odbora Zoran Gujaničić, poželeo zemljacima da se lepo zabave, i izrazio svoje zadovoljstvo neočekivano velikim interesovanjem za ovo druženje. 

- To samo potvrđuje, da Ii u ovim teškim vremenima, gde svi u ovom gradu živimo vrlo ubrzano, gde tesko pronalazimo slobodnog vremena i za svoju porodicu, ipak nismo zaboravili jedni na druge, naglasio je Gujaničić.

Prisutnima se obratio i predsednik opstine Nova Varoš, Dimitrije Paunović, i izrazio svoje zadovoljstvo što svoje zemljake vidi na okupu u tolikom broju. On je izrazio nadu da će tako biti i ubuduće, a, kako je rekao, opština Nova Varos ce uvek podržati akcije Udruženja, i sa svoje strane pomoći oko realizacije istih. 

U muzičkom delu programa, nastupio je i gost večeri, estrani umetnik Milan Topalović Topalko, rođen u selu Trudovo.

Na isteku 7, i pocetku 8 marta, damama su podeljene crvene ruže, dar Izvršnog odbora udruženja.

Uz pesmu i igru, i bogatu trpezu, druženje je potrajalo do duboko u noć.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.