Od sutra moguće uvođenje vanredne situacije u Novoj Varoši

blic.rs (Tanjug) 07. март 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Opštinski štab za vanrende situacije Nove Varoši sutra će, najverovatnije, proglasiti vanrednu situaciju na jednom delu te teritorije, zbog snega koji već dva dana neprestano pada i jakog vetra koji pravi smetove.

"Imajući u vidu sveukuopnu situaciju, Opštinski štab za vanredne situacije će najverovanije biti prinudjen da sutra proglasi vanrednu situaciju na jednom delu naše teritorije", rekao je Tanjugu direktor Direkcije za izgradnju novovaroške opštine Miroljub Šaponjić.

On je ocenio da je zbog snega i jakog vetra situacija na delu novovaroške teritorije veoma teška i precizirao da su snežni nanosi napravili velike probleme selima Božetići, Miševići, Ljepojevići, Drmanovići, Jasenovu i delu Trudova.

On je naveo i da su skoro sva novovaroška sela odsečena.

A kako javlja Tanjugov izveštač sa lica mesta, na putu od Nove Varoši ka Zlatiboru, u mestu Borova Glava se, preprečio se šleper što je dovelo do zastoja u saobraćaju.

Stvorene su kolone duge po nekoliko kilometara u oba pravca, a nadležne službe mašinama raščišćavaju sneg, pomeraju automobile i pokušavaju da obezbede normalan protok saobraćaja.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.