Pronađena tela i džip u Zlatarskom jezeru

novosti.rs (D. Gagricic) 29. јануар 2015. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: kurir.rs/Zoran Saponjic)

Posle pola sata potrage, ekipa ronilaca Žandarmerije otkrila je tela turističkih radnika iz Prijepolja i džip na oko 30 metara od obale

Posle pola sata potrage, ekipa ronilaca Žandarmerije otkrila je tela turističkih radnika iz Prijepolja i džip na oko 30 metara od obale.

Kako javlja naš izveštač sa lica mesta, trenutno se preduzimaju mere kako tela ne bi ispala iz automobila prilikom izvlačenja iz vode.

Na licu mesta su pored Žandarmerije, policija, vatrogasno-spasilačka ekipa kao i brod rezervata Uvac. Takođe, spremne su i dve dizalice kojima će biti izvučen džip.

Potraga je počela jutros oko 10:30 časova.

Saobraćaj na putu Nova Varoš - Užice odvija se jednom kolovoznom trakom.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nova Varoš - Užice juče su poginuli turistički radnici iz Prijepolja Ivana Rakonjac (28) i Safet Sajo Planić (48). Tragedija se dogodila u sredu oko 9.00 časova kada je džip "čiroki" (PP - 013 EE), za čijim je volanom bio Planić, sleteo u Zlatarsko jezero niz strminu od 20 metara.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.