Дневна доза просечног Нововарошанина

zlatarinfo.rs (A. Vukovic) 13. новембар 2014. године Занимљивости Коментари

Zlatarinfo logo (foto: facebook.com/prosecnivarosanin)

Да је наш просечан суграђанин велики познавалац сликараства који је у животу посетио само једну изложбу- Станка Никачевића, сазнао је сваки „лајкач“ Фејсбук странице „Дневна доза просечног Нововарошанина“.

Админ тим који чини троје средњошколаца, изгледа врсних познавалаца менталитета нашег краја, комбинујући фотографије са духовитим коментарима направили су својеврсну хронику понашања Нововарошана. 

Ови млади људи дотакли су се емотиваца под зебиновачким печуркама, али и оних који „не гледају Пинк“ , а плакали су кад је Топалко изгубио у финалу „Звезда Гранда“...

Просечан Нововарошанин од просечног Прибојца или Пријепољца разликује по томе што је против непотизма, „а моли ујака да га запосли у Лимским“, што може да рачуна на доктора који ће му уместо рецепта за лекове дати боловање од месец дана и по томе што успут може завршити и школу „Васовачу“- сматрају ови средњошколци.

- Доста је било профила који су вређали људе. Оне Трачаре, Јованке Орлеанке, Табуи, итд. Ми нећемо никог да вређамо, већ да покушамо да ширимо позитивну енергију- објашњава главни админ ове странице и додаје је страница настала по узору на остале „Дневне дозе“ и да им доста предлога за објаве шаљу и сами грађани који имају налоге на Фејсбуку.















































Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zanimljivosti


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.