Dimitrije Paunović učesnik projekta "Na kafi sa investitorom"

NALED 30. октобар 2014. године Економија Коментари

Zlatarinfo logo (foto: NALED)

U sredu 29. oktobra 2014., u prostorijama NALED-a održan je sastanak pod nazivom „Na kafi sa investitorom“

U sredu 29. oktobra 2014., u prostorijama NALED-a održan je sastanak pod nazivom „Na kafi sa investitorom“ na kojem su lideri gradova i opština imali priliku da razgovaraju sa predsednikom Srpske asocijacije investicionih fondova Dejvidom Šohom i direktorom Orion telekoma Slobodanom Đinovićem o najboljim načinima da pronađu potencijalnog ulagača, osmisle ponudu i privuku ga da uloži sredstva u njihovu lokalnu zajednicu.

Sastanku sa Šohom i Đinovićem prisustvovao je predstavnik EBRD, kao i čelnici Sremske Mitrovice, Nove Varoši, Čačka, Novog Sada, Bača i Trstenika. Predstavnici lokalnih samouprava istakli su da su im sugestije gostiju bile veoma korisne i dogovoreno je da se veoma brzo organizuje novi sastanak na kojem bi se detaljnije razgovaralo o načinima za privlačenje investitora u Srbiju.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ekonomija dimitrije paunović predsednik


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.