Nova Varoš - Radoinja: Otrovnica na stalaži

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 26. септембар 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Anđelko Bošković pred radionicom i „šarkom“ (Foto: Vlade Bošković)

Neobičan gost u radionici Anđelka Boškovića – ruka mu bila samo na desetak centimetara od zmije koja je podizala glavu

Penzionera Anđelka Boškovića (77) umalo nije ujela zmija „šarka“, dok je u četvrtak popodne ostavljao alat na stalaži drvorezbarske radionice pored kuće u selu Radoinja.

- Nešto je sevnulo dok sam se okretao prema stalaži da okačim šubler. Spasio me je instikt starog kampera jer mi je ruka bila na samo desetak centimetara od zmije, koja je, sklupčana, podizala glavu sa stalaže – kaže Anđelko. - Uz pomoć čeličnih mašica uhvatio sam je ispod glave i dok je šištala i koprcala se, izneo iz radionice.

Beogradski vikendaš ne može da se načudi kako se otrovnica uspuzala uza zid na stalažu od preko metra visine. Sreća je, kaže, što nije seo na stolicu koja je baš ispod stalaže u kojoj je „šarka“ bila nezvani gost.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.