Brojne aktivnosti novovaroške Kancelarije za mlade

R. Popović 05. септембар 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Novi sportski sadržaj – teren za odbojku na pesku na obali Zlatarskog jezera

Novovaroška Kancelarija za mlade intezivirala je aktivnosti u proteklih mesec dana. Aktivisti ove omladinske organizacije uspešno su sproveli niz akcija, među kojima se izdvajaju izgradnja terena za odbojku na pesku u Kokinom Brodu i obeležavanje pešačke staze od izletišta Šopot do Vodene poljane na Zlataru.

Kako bi obogatila sportske i turističke sadržaje u zlatarskom kraju, a mladima omogućila da na što kvalitetniji i kreativniji način provode svoje slobodno vreme, KZM je  zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva omladine i sporta, sredstvima od oko 600.000 dinara, uspešno realizovala projekat pod nazivom „Konektovanje“. Njime je, između ostalog , bilo predviđeno i uređenje terena za odbojku na pesku na obali Zlatarskog jezera u Kokinom brodu, koji je nedavno pušten u funkciju, u prisustvu brojnih aktivista i uglednih gostiju. 

- Aktivisti Kancelarije za mlade obeležili su i desetak kilometara dugu pešačku stazu od izletišta Šopot u gradu do Vodene poljane na Zlataru. Na raskršću duž staze postavili su i putokaze kako bi izletnicima i turistima olakšali obilazak ovdašnje planinske lepotice. Želeli smo da i na ovaj način pružimo svoj doprinos kako bi obogatili turističke sadržaje u našem kraju – kaže koordinator KZM Branko Pucarević i ističe da je ova akcija sprovedena u saradnji sa Turističko-sportskim centrom „Zlatar“.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.