Prijepolje: Atletičari kraj Lima

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 03. септембар 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo REPREZENTATIVAC Asmir Kolašinac

Prvi internacionalni atletski miting - na gradskom stadionu u Prijepolju, u četvrtak popodne, pored devet trka, nadmetanje u skoku u dalj i bacanju kugle.

– Na gradskom stadionu, kraj Lima, u četvrtak popodne (od 16,30 sati) održaće se Prvi internacionalni atletski miting uz učešće 90 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kenije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.Nastupiće naši reprezentativci Asmir Kolašinac, Amela Terzić i Miloš Raović, a pored devet trka, atletičari će se nadmetati u skoku u dalj i bacanju kugle.

Ovo je jedini internacionalni atletski miting ove godine u Srbiji, a nagradni fond je 5.000 evra. Organizatori - opština Prijepolje i Atletski savez Srbije najavljuju da će postati tradicionalan.

U 10 časova održaće se kros 400 učenika iz sedam prijepoljskih osnovnih škola,a đaci će imati prilike da upoznaju bivše atletske reprezentativce i rekordere Dana Koricu, Dragutina Topića, Slobodana Brankovića i Snežanu Pajkić.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.