U četvrtak počinje „Zlatarfest 2014“

danas.rs (R. H) 21. јул 2014. године Златарфест Коментари

Zlatarinfo logo Zlatarfest 2014

Ovogodišnji Zlatarfest 2014 održaće se od 24. do 27. jula, tokom kojeg će se tradicionalno održati niz mini-manifestacija koje promovišu privredne i turističke potencijale opštine Nova Varoš.

Reč je o 18. Zlatarskoj sirijadi i takmičenju za najbolju zlatarsku heljdopitu, 4. Saboru pevanja izvika i smotri folklora i narodnog stvaralaštva Zapadne Srbije, zatim 9. Izložbi Zlatne ruke Zlatara, kao i o dvodnevnoj tribini „Održivi razvoj turizma i poljoprivrede Zapadne Srbije“. Na tribini će govoriti eminentni stručnjaci iz ovih oblasti, a radni deo tribine biće posvećen turističkim organizacijama i turističkim radnicima, kao i predstavnicima lokalnih samouprava, nevladinog sektora, privrede i poljoprivrednika.

Manifestacija će biti obogaćena i sportsko-rekreativnim sadržajima - Regionalnim turnirom odbojke na pesku za žene i tradicionalnim splavarenjem uvačkim jezerima sa centralnim događajem na Radoinjskom jezeru - 25. jula. Posetiocima će biti dostupna i vožnja žičarom sa panoramskim razgledanjem, kao i kupanje na uređenim i pontonskim plažama zlatarskih jezera. Večernje sadržaje upotpuniće muzički i scenski programi na otvorenom gradskom trgu.

Kompletan program Zlatarfest-a 2014 možete videti a sledećem linku: Zlatarfest Program

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarfest zlatarfest 2014 program


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.