Zlatar čeka goste

novosti.rs 02. јул 2014. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Bogatija i kvalitetnija ponuda smeštaja na Zlataru ove sezone. Tu s uhotel “Panorama”, “Zlatarski Zlatnik”, “Jelena”, vile... Na ovoj planini bogata je i ponuda privatnog smeštaja.

OPŠTINA Nova Varoš i Turističko-sportski centar Zlatar potrudili su se da ove sezone obogate turistički sadržaj planine Zlatar, vrate stare i dovedu nove turiste na ovu izuzetnu planinu. Hotel “Panorama” kompletno je renoviran, a sadržaj je prilagođen potrebama savremenih turista, omladine i dece školskog uzrasta. Hotel raspolaže ukupnim kapacitetom od 215 ležajeva. Vrata za turiste otvorio je i “Zlatarski Zlatnik”, a posetiocima su na raspolaganju i hotel “Jelena”, vile “Zlatarski san”, “Elit”, “Darija”, “Zorka”, “Diva”, Kuća za odmor “Zlatar Holiday Home”, motel “Zlatarsko jezero”, Etno eko-selo “Vraneša”. Na ovoj planini bogata je i ponuda privatnog smeštaja.

Za letnju sezonu pripremljene su prstenaste staze za šetnje po planini i turistima su obezbeđeni bicikli koje se iznajmljuju u hotelu “Panorama”. Za posetioce koji vole grupne sportove, na raspolaganju su otvoreni tereni za fudbal, košarku i odbojku, ali i zatvorena sala za vežbanje u okviru hotela.

Seoska domaćinstva opštine Nova Varoš su spremna da prihvate goste koji nameravaju da svoje odmore provedu u seoskom ambijentu uživajući u potpunoj udobnosti ruralnih područja.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam panorama zlatarski zlatnik smeštaj privatni smeštaj


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.