Hotel Panorama: Adrenalin park

zlatarinfo.rs 26. јун 2014. године Туризам Вести у сликама Коментари

Adrenalin park Zlatar Adrenalin park (foto: I. Novaković)

Boravak turista na našoj planini upotpunjen je postavljanjem ADRENALIN parka, u neposrednoj blizini hotela "Panorama" koji je namenjen svima koji vole zabavu, avanturu, provod...

Sastoji se od platformi na drveću između kojih su prepreke koje od korisnika traže izdržljivost, hrabrost, višak adrenalina i avanturistički duh. Park je drugi po veličini u Srbiji, za uzrast od 15 do 30 godina, pogodan kako za rekreaciju i vežbe tako i za takmičenja. Dužina parka je 340 m, od čega je 190m "zip-line" sistem i 150m prepreka, kao što su viseći kanapi, horizontalne merdevine, balans greda, cik-cak gredice, paukova mreža, tarzan mreže i mnoge druge. Prosečna visina platformi je 5m. Park je 100% siguran, kao i oprema koja je atestirana. Kroz ceo park pruža se sigurnosna sajla, a pre početka avanture prolazi se obuka na "zemlja park-u".

(foto: I. Novaković)(foto: I. Novaković)

(foto: I. Novaković)(foto: I. Novaković)

Broj hotela Panorama možete naći na našoj strani Važni brojevi telefona.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam vesti u slikama panorama zlatar adrenalin park hotel


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.