Pojačana kontrola saobraćaja do subote

glaszapadnesrbije.rs 25. јун 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Saobraćajni policajac - ilustracija

U cilju pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovešće preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.

U cilju pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Automoto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, u periodu od 23. do 28. juna 2014. godine, u vremenu od 7 do 20 časova, sprovešće preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja pod nazivom “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo”.

Osnovni cilj akcije je da se besplatno proveri tehnička ispravnost vozila, kako bi se uočene neispravnosti blagovremeno otklonile, a time ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja. Osim pomenutog, znatno bi se povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

Za vreme sprovođenja akcije, saobraćajna policija će vršiti pojačanu kontrolu vozila i vozača, posebno na putevima i ulicama u naseljenim mestima i vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila u saobraćaju, posebno uređaja za upravljanje i zaustavljanje, za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatika, svetlosno-signalnih i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas kao i poštovanja pravila saobraćaja.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.