Zlatar: Volonteri busenali skijalište (video)

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 17. јун 2014. године Друштво Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Opštnska direkcija za izgradnju Nove Varoši pokrila je busenom oko 4.000 kvadrata na najstrmijem delu ski–staze u okviru pripreme skijališta „Briježđa“ na Zlataru za narednu zimsku sezonu.

Radovi su bili nužni jer se na  travnatoj podlozi, kao dobrom izolatoru, duže zadržavaju prirodni i veštački sneg, a u postavljanju busena su kao volonteri učestvovali zaposleni u opštinskoj upravi, lokalnim javnim preduzećima i policiji, kao i članovi sportskih klubova i udruženja.

- Zahvaljujući angažovanju volontera u opštinskoj kasi smo uštedeli  pet miliona dinara. Toliko bi nas naime koštalo da smo za radove morali da angažujemo firme specijalizovane za ovaj posao – kaže Miroljub Šaponjić, direktor Direkcije za izgradnju.

 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.