Nova Varoš: Obuka u oblasti preduzetništva

danas.rs (R. Popović) 13. јун 2014. године Економија Коментари

Zlatarinfo logo

Opštinsko odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom „Zlatibor“ započeće uskoro obuke iz različitih oblasti sa ciljem unapređenja dostupnosti, obima i kvaliteta usluga podrške za sektor preduzetništva, malih i srednjih preduzeća, kao i podizanja njihove konkurentnosti.

 Obuke su namenjene kako budućim preduzetnicima - nezaposlenim, studentima i onima koji žele da počnu sopstveni posao, tako i postojećim preduzećima opredeljenih da unaprede svoje poslovanje.

- Na obuci će se tretirati različite teme, od onih kako započeti sopstveni biznis, pripremiti biznis plan i uspostaviti poslovanje sa bankama, pregleda standarda kvaliteta i zaštite životne sredine, finansijskog upravljanja, inovacija, izvoza, pripreme za Jedinstveno evropsko tržište, marketinga i prodaje, inovacione spremnosti do informacione tehnologije i poslovanja, ističe Marijana Đokić, šefica Odeljenja za privredu i ekonomski razvoj, uz informaciju da su obuke u najkraćem trajanju od jednog i najdužem od tri dana. Naši sugrađani koji su zainteresovani da prođu kroz ovakvu vrstu obuke dužni su da se najkasnije do 20. juna obrate Odeljenju za privredu i lokalni ekonomski razvoj i to putem telefona na broj 62-140 ili ličnim dolaskom u kancelariju 307 na trećem spratu zgrade Skupštine opštine.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ekonomija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.