Poziv za obuku OU Nova Varoš

OU Nova Varoš 12. јун 2014. године Економија Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor će tokom 2014. godine organizovati obuke iz različitih oblasti u cilju unapređenja dostupnosti, obima i kvaliteta usluga podrške za sektor malih i srednjih preduzeća i preduzetništva (MSPP) i podizanja njihove konkurentnosti.

Odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor će tokom 2014. godine organizovati obuke iz različitih oblasti u cilju unapređenja dostupnosti, obima i kvaliteta usluga podrške za sektor malih i srednjih preduzeća i preduzetništva (MSPP) i podizanja njihove konkurentnosti. Obuke su namenjene kako budućim preduzetnicima - nezaposlenim licima, studentima i onima koji žele da započnu sopstveni posao tako i postojećim MSPP koji žele da unaprede svoje poslovanje.

Teme obuka su sledeće:

  • Kako započeti sopstveni biznis – start up paket (u trajanju od tri dana)
  • Priprema biznis plana i poslovanje sa bankama (u trajanju od dva dana)
  • Pregled standarda kvaliteta i zaštite životne sredine (u trajanju od dva dana)
  • Finansijsko upravljanje (u trajanju od dva dana)
  • Inovacije – uvod (u trajanju od jedan dan)
  • Izvoz – za one koji prvi put izvoze ( u trajanju od dva dana)
  • Priprema za Jedinistveno evropsko tržište (u trajanju od jedan dan)
  • Marketing i prodaja (u trajanju od dva dana)
  • Informacione tehnologije i poslovanje (u trajanju od jedan dan)
  • Inovaciona spremnost (u trajanju od jedan dan) 

Navedene obuke vršiće se po unapred utvrđenoj metodologiji Nacionalne agencije za regionalni razvoj. RRA Zlatibor će polaznicima obezbediti sav potreban materijal. Svi polaznici će nakon uspešno završenih obuka dobiti certifikat od strane RRA Zlatibor.

Molimo sve zainteresovane da se obrate Odeljenju za privredu i lokalni ekonomski razvoj Opštinske uprave putem telefona broj 033/62-140 ili lično u kancelariji 307, III sprat zgrade SO, kako bismo zajednički realizovali plan i program obuke. Rok za prijavu je 20.06.2014.godine.

Odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj, Opština Nova Varoš

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ekonomija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.