Nova Varoš: Šest sati zastoja na magistrali

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 02. јун 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Udes na magistralnom putu

Saobraćaj bio u prekidu zbog prevrnutog šlepera u blizini Suljine česme, na putu Nova Varoš – Užice.

Šleper preduzeća „Inos Sinma“, sa oznakama UE-041KF, natovarenim starim gvožđem, u ponedeljak se oko 12,30 sati prevrnuo u krivini ispod Suljine česme, na dva kilometra od Nove Varoši prema Užicu i potpuno zatvorio prolaz magistralom. Vozač je lakše povređen.

Vozači su bili ogorčeni što je dugo trajao pretovar starudije dizalicom na drugi kamion i čekalo se da stigne vozilo koje bi pomerilo prevrnuti šleper. Lakša vozila su išla alternativnim pravcimma - preko Vilova i Bosanja ili Pribojske Banje.

Kolone, pogotovu teretnjaka, bile su duge kilometrima iz oba pravca, a put je raskrčen tek oko 18,30 sati.

Pojedini vozači najavili su da će zatražiti polaganje računa i odgovornost putara, policije i drugih nadležnih zbog višesatnog čekanja, te nedostatka informacija ili bahatosti pojedinaca i gluvih telefona na kojima su pokušali da dođu do podataka o prohodnosti važne saobraćajnice.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.