Nova Varoš: Ispaša u centru grada

D. Gagričić 21. мај 2014. године Вести у сликама Коментари

Kobila u centru grada Kobila kao trimer (D. Gagričić)

Dva dana je kobila Brnja u centru grada, ispred stambenog bloka „Bagrem“, pasla sočnu trava, gazila ruže i ukrasno šiblje, ostavljala tragove boravka i ogledala se u izlozima lokala.

Dva dana je kobila Brnja u centru grada, ispred stambenog bloka „Bagrem“, pasla sočnu trava, gazila ruže i ukrasno šiblje, ostavljala tragove boravka i ogledala se u izlozima lokala. Meštani kažu da je trvanjak bolje „pokosila“ nego trimer kojim ovih dana komunalci uređuju zelene površine.

Od vlasnika, a ni inspekcije, nije bilo ni traga, ni glasa.Roditelji su strahovali da kobila na ispaši u Ulici Sbvetog save ne povredi decu koja su joj donosila hleb i šećer, a nisu uspeli ni jučerašnji pokušaji stanara solitera da je proteraju u šumu ili na pašnjak preko magistrale.

(foto: D. Gagričić)(foto: D. Gagričić)

(foto: D. Gagričić)(foto: D. Gagričić)

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

vesti u slikama


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.