Na području PU Prijepolje smanjen broj prekršaja za 40%

glaszapadnesrbije.rs 06. април 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Policija

Povodom osam godina rada Policijska uprava Prijepolje napravila je kratku prezentaciju na kojoj je izneta analiza stanja bezbednosti na teritoriji koju pokrva, a najavljeno je upošljavanje novih radnika.

Predstavljeni su rezultati evidentiranih prekršaja prethodnih godina po kojima se, kako je rečeno, vidi da je njihov broj u opadanju od 2006. do 2013. godine u proseku čak do 40%.

Načelnik Policijske uprave Prijepolje, Ljubomir Stanić kaže da je bezbednosno stanje na području ove opštine, Priboja i Nove Varoši stabilno.

"Uposlićemo još 109 policajaca koji su pre dvanaest meseci upućeni na stručno osposobljavanje u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici koji će biti raspoređene u tri pomenute opštine", kazao je on danas za Glas zapadne Srbije dodajući da je veoma zadovoljan saradnjom sa svim ostalim službama.

Pomoćnik komandira saobraćajne policije Mladen Baković napominje da se poređenjem iz 2006. sa 2013 . godinom stanje bezbednosti u saobraćaju poboljšalo imajući u vidu saobraćajne nezgode kako sa materijalnom štetom, tako i sa nastradalim licima.

"Imamo manji broj saobraćajnih nezgoda za 68%, ali, takođe i nastradalih lica za 30%", rekao je on.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.