Pribojska banja 15. juna dočekuje prve goste u novom ruhu

glaszapadnesrbije.rs 02. април 2014. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Pribojska banja

Rekonstrukcija lečilišta u Pribojskoj Banji u punom je jeku, a pored rekonstrukcije Rehabilitacionog centra u toku su i radovi na obnovi i adaptaciji bazena, koji će nakon završetka radova biti među najsavremenijim i najfunkcionalnijih u regionu.

Rekonstrukcija lečilišta u Pribojskoj Banji u punom je jeku, a pored rekonstrukcije Rehabilitacionog centra u toku su i radovi na obnovi i adaptaciji bazena, koji će nakon završetka radova biti među najsavremenijim i najfunkcionalnijih u regionu. Kada se uzmu u obzir i svi prateći objekti, moći će da ih koristi znatno veći broj pacijenata nego do sada.

Mileševska eparhija kao novi vlasnik, nakon prošlogodišnjeg vraćanja Pribojske Banje po Zakonu o restituciji, je ušla u veliku investiciju koja bi trebalo da svrsta ovo lečilište među najsavremenija i najbolja u Srbiji, sa unapređenom turističkom ponudom.

Bazeni u Pribojskoj Banji su pod zaštitom države, tako da će zadržati spoljni izgled koji potiče još iz srednjeg veka. Ovog proleća lečilište je veliko gradilište, a u preduzećima angažovanim na rekonstrukciji objekata nadaju se da će biti ispoštovani rokovi, kako bi, prema najavama vladike Filareta, Pribojska banja 15. juna u novom ruku dočekala goste na početku letnje turističke sezone.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

turizam


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.