Plesni klub "Attractive" - Dve decenije uspešnog rada (video)

danas.rs (R. Popović) 31. март 2014. године Култура Коментари

Zlatarinfo logo Atmosfera sa koncerta

Celovečernjim koncertom, održanim prošle sedmice u Domu kulture „Jovan Tomić“ u Novoj Varoši, plesni klub „Atraktiv“ obeležio je značajan jubilej - dve decenije uspešnog rada i postojanja.

Lepršavost kostima, atraktivnost koreografija i igračko umeće pedesetak omladinaca i mališana, uzrasta od šest do preko 20 godina, osvojili su sve simpatije brojne domaće publike - poklonika standardnih i latino-američkim plesova, kao i okretnih dens igara. Koncertu su, pored aktuelnih, prisustvovali i bivši članovi jedinog domaćeg plesnog kluba, a koji su ostavili snažan pečat u njegovom radu. Umetnički program za ovu priliku bio je posebno odabran, atmosfera je bila praznična u duhu jubileja, a kraj koncerta bio je rezervisan za zajedničko fotografisanje i rezanje slavljeničke torte.

- Za dve decenije rada kroz „Atraktiv“ je prošlo više od tri hiljade polaznika iz Nove Varoši, Priboja, Prijepolja i Nove Varoši. Talentovani plesači su za to vreme osvajali brojne nagrade i priznanja, a izdvajaju se prva mesto osvojena na međunarodnim festivalima plesa i folklora u Bugarskoj i Makedoniji - ističe instruktor plesa i umetnički koreograf Željko Tomović, i najavljuje da će ovdašnji mladi plesači petog aprila nastupiti na internacionalnom Springfestu u Novom Sadu, što će za talentovane Novovarošane biti nova šansa i prilika za razmenu iskustava i odmeravanju snaga u veštinama atraktivnih plesnih koreografija.

 

 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kultura


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.