Pribojska banja bliža Zlatiboru za 30 kilometara

glaszapadnesrbije.rs 29. март 2014. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Pribojska banja

Lokalna uprava iz Priboja od nove Vlade Srbije očekuje da će u investicione projekte za naredni period uključiti i nastavak radova na prokopavanju regionalne saobraćajnice od Pribojske banje do Zlatibora.

Lokalna uprava iz Priboja od nove Vlade Srbije očekuje da će u investicione projekte za naredni period uključiti i nastavak radova na prokopavanju regionalne saobraćajnice od Pribojske banje do Zlatibora. Time bi se put od grada na Limu i granice Srbije sa Bosnom i Herceovinom do Užica skratio za preko 30 kilometara, a projekat za ovaj poduhvat uradio je beogradski CIP.

Na ovaj način turistična ponuda opština Priboj i Čajetina bila bi unapređena, jer će se tako spojiti planina Zlatibor i poznato lečilište Pribojska banja. Investicija je vredna 170 miliona dinara, a svojevremeno ju je odobrila Vlada Srbije.

Radovi su otpočeli još pre jedne godine, pošto je Vlada sa 43 miliona dinara finansirala izmeštanje saobraćaja iz centra Pribojske banje, što je ujedno bio i početak rekonstrukcije i uređenja ovog lečilišta koje je sudskim rešenjem vraćeno SPC.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.