„Zlatarfest“ krajem jula

westinfo.rs (Ž. Dulanović) 21. јул 2013. године Златарфест Коментари

Zlatarinfo logo

U Novoj Varši od 25. do 28. jula održaće se prvi „Zlatarfest“, koji će objediniti brojne lokalne turističke i kulturne manifestacije, a pripremljen je i bogat zabavni program.

U  Novoj Varši od 25. do 28. jula održaće se prvi „Zlatarfest“, koji će objediniti brojne lokalne turističke i kulturne manifestacije, a  pripremljen je i bogat zabavni program. Pored izložbi zlatarskih specijaliteta i meda, takmičenja u sportskom ribolovu i regate na Zlatarskom jezeru, u okviru „Zlatarfesta“ 26. jula na gradskom trgu biće održana i smotra proizvođača punomasnog zlatarskog sira „Sirijada“ koja je u proteklih 15 godina organizovana krajem avgusta u selu Božetići.

U četvrtak, 25. jula,  na gradskom trgu na otvaranju manifestacije sviraće rok grupe „Kerber“ i „Alisa“, u petak će koncerte će imati Milan Topalović Topalko i trubač Dejan Petrović sa svojim „Big bendom“, dok u subotu, 27. jula, nastupaju „Amadeus bend“, Ana Štajdohar i etno sastav „Belo platno“.

- „Zlatarfest“ je ustanovljen kao opštinska manifestacija sa ciljom da promoviše objedinjenu turističku ponudu novovaroškog kraja i sve njegove potencijale, kako prirodna bogastva, tako i na polju turizma i privrede. Da bi efekti manifestacije bli vidljivi, odlučili smo da se „Zlatarfest“ održi krajem jula u jeku turističke sezone i godišnjih podmora – kaže predsednik opštine Nova Varoš Dimitrije Paunović.  

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarfest zlatarfest 2013


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.