Pribojac Milan Raović najbrži na Balkanu

glaszapadnesrbije.rs 24. фебруар 2014. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo Milan Raović

Momak iz Priboja, do skoro član AK FAP iz Priboja, sada atletičar AK Partizan, reprezentativac Srbije, Miloš Raović, najbrži je čovek na Balkanu na 400 metara. On je u trci na ovoj deonici zauzeo prvo mesto sa vremenom 47,45 sekundi, i iza sebe ostavio reprezentativnog kolegu Emira Bekrića.

Priboj - Lepe vesti stižu iz glavnog grada Turske, sa Prvenstva Balkana u atletici. Momak iz Priboja, do skoro član AK FAP iz Priboja, sada atletičar AK Partizan, reprezentativac Srbije, Miloš Raović, najbrži je čovek na Balkanu na 400 metara. On je u trci na ovoj deonici zauzeo prvo mesto sa vremenom 47,45 sekundi, i iza sebe ostavio reprezentativnog kolegu Emira Bekrića, nosioca bronzane medalje sa Svetskog prvenstva u Moskvi, koji je istrčao 47,84 sekunde.

Miloš Raović je tako postigao najbolje vreme ove sezone, a balkansko zlato osvojio je nakon drugog i prvog mesta na dvoranskom mitingu u Budimpešti, gde je ostvario svojenajbolje dosadašnje rezultate.

„Prezadovoljan sam trkom i sada sa još većom željom i motivom ulazim u naredni pripremni period. Sve teče po planu, nastavljam dalje da treniram i rezultati će samim tim doći“, kazao je Raović Glasu zapadne Srbije.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sport


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.