Etno domaćinstvo "Luković" Uvačko jezero


Etno domaćinstvo "Luković" nalazi se u selu Akmačići u opštini Nova Varoš. Od magistralnog puta koji od Beograda vodi ka moru udaljeno je desetak kilometara. Posetioci dolaze iz pravca Nove Varoši, skrenuvši neposredno pre ulaska u ovaj grad putem koji vodi ka Božetićima. U selu Akmačići nastavlja se par kilometara makadamskim putem kroz borovu šumu. Domaćinstvo "Luković" nalazi se na 1100 metara nadmorske visine i udaljeno je oko 500 metara od Uvačkog (Sjeničkog) jezera.

Smeštaj u Etno domaćinstu Luković je u apartmanskim kućicama sagrađenim od prirodnih materijala u tradicionalnom stilu. Apartmani pružaju specifičan ugođaj boravka u starim brvnarama, kombinovan sa savremenim zahtevima smeštaja. Svi apartmani su opremljeni kupatilom i klimatizovani.

Etno domaćinstvo Luković nudi smeštaj za 10 gostiju:

  • 8 gostiju u dve etno kuće sa po 1/F i
  • 2 ležaja u apartmanu u kući

Sala za ručavanje i prostor za zajednički boravak nalazi se u porodičnoj kući Lukovića u neposrednoj blizini apartmana. U ponudi su domaći specijaliteti: kajmak, koziji sir, sir, kiselo mleko, paprika u pavlaci, pršuta, jaretina u kajmaku, heljdopita. Smeštaj na bazi punog pansiona koji uključuje neograničenu količinu domaće hrane kao i prateće sadržaje.

Osobine smeštaja

Koliba

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Akmačići

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Broj telefona

062 80 54 767

Broj telefona

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo vaše utiske o ovom smeštaju! Vaša recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podelite utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana u kojoj ste uživali, dešavanja).