Studio apartman "Carpe diem" Nova Varoš


Iskoristi dan! Provedite odmor u moderno opremljenom studio apartmanu ,,Carpe diem’’ smeštenom u samom centru Nove Varoši, u podnožju planine Zlatar.

Apartman je pogodan za porodice, idealan za parove, ali i ako ste samo u prolazu, a želite da napravite predah i upoznate lepotu našeg kraja. Apartman se nalazi na svega nekoliko desetina metara od autobuske stanice i pošte, banke, pekare, marketa, u blizini je i gradska pijaca na kojoj tradicionalno svakog ponedeljka možete pazariti najzdravije namirnice s ljubavlju uzgajane u selima koja krase obronke Zlatara. 

Bilo da zelite da odmorite od urbanog života budeći se pod zracima sunca u podnožju planine sa najvećim brojem sunčanih dana u godini, ili ste više raspoloženi za planinsku avanturu, ili možda za upoznavanje sa bogatom tradicijom ovog kraja, apartman ,,Carpe diem’’ pravi je izbor za vas.

Apartman je udaljen na svega 15-ak km od Zlatarskog, Radoinjskog, Uvackog jezera gde je nastanjen beloglavi sup. Tavnicko jezero, koje po lepoti ne zaostaje za prethodnicima. Nedaleko od apartmana nalaze se i manastir Dubnica iz XV veka, kao i crkve brvnare u Kućanima i Radijevićima iz XVII i XIX veka. Manastir Mileševa, kao i Sopotnica na svega 30-ak km udaljenosti.

Posetite nas i saznajte kako da ostvarite poruku iz latinske izreke ,,Carpe diem’’, svaki trenutak koji provedete kao naši gosti, garantujemo, biće odlično iskorišćen!

Kapacitet 4 osobe

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Rum servis

Kupatilo

Pušenje

Parking

Internet (WiFi)

Prilaz za invalide

Terasa

TV

Plaćanje karticama

Pets frendli

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Solunskih boraca 16

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 6025300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 0886020

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 6025300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).