Apartmani "Jasika" Zlatar

Budite opijeni mirisom četinara i svežim vazduhom


Apartmani “Jasika” se nalaze u srcu Zlatara, 100 metara udaljeni od glavnog magistralnog puta i kao takvi idealni su za sve ljubitelje prirode i tišine. U samoj blizini su hoteli Panorama, Zlatarski biseri i hotel Zlatarski zlatnik.

Objekat raspolaže sa 5 potpuno novih apartmana. Od toga jedan od 60 kvadrata a ostala četiri od po 40 kvadrata. Svi apartmani su novi i komplet opremljeni za prijatan boravak na planini.

Zbog svog položaja, objekat predstavlja idealno mesto za odmor i rekreaciju u prelepoj prirodi. Ovde ćete se osećati prijatno kao u svom domu uživajući u novoopremljenom enterijeru. Ujutru kada se probudite bićete opijeni mirisom četinara i svežim vazduhom.

Apartman 1 – prizemlje (60 kvadrata)

Dvosobni apartman raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom, sobom sa francuskim i solo ležajem, kao i foteljom koja se po potrebi može razvući u krevet i kupatilom. Izlaz u dvorište je iz dnevnog boravka i spavaće sobe.

Apartman 2 – prvi sprat (40 kvadrata)

Apartman je dvosoban i raspolaže dnevnom sobom sa ugaonom garniturom na razvlačenje i kuhinjom, spavaćom sobom sa dva ležaja i kupatilom. Apartman poseduje i terasu za potpuno uživanje.

Apartman 3 - prvi sprat (40 kvadrata)

Apartman je dvosoban i raspolaže dnevnom sobom sa trosedom na razvlačenje i kuhinjom, spavaćom sobom sa bračnim i jednim solo ležajem i kupatilom. Apartman poseduje i terasu sa predivnim pogledom.

Apartman 4 – drugi sprat (40 kvadrata)

Apartman je dvosoban i raspolaže dnevnom sobom sa ugaonom garniturom na razvlačenje i kuhinjom, spavaćom sobom sa dva ležaja i kupatilom. Apartman poseduje i terasu za potpuno uživanje.

Apartman 5 – drugi sprat (40 kvadrata)

Apartman je dvosoban i raspolaže dnevnom sobom sa ugaonom garniturom na razvlačenje i kuhinjom, spavaćom sobom sa dva ležaja i kupatilom. Apartman poseduje i terasu za potpuno uživanje.

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Babića brdo bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).