Vila "Zlatar RiB" Uvačko jezero


Zlatar RiB nalazi se u mirnom i šumovitom kraju na nadmorskoj visini od 1117m udaljen od centra Nove Varoši svega 7km. U blizini je specijalni rezervat prirode Uvac (3km), 3 prodavnice (500m) kao i više restorana.

Objekat je okružen borovom, smrčevom i brezovom šumom koje su sastavni deo imanja od 2ha odaljenog od asfaltnog puta 150m. U potpunoj tišini i miru sa uredjenim dvorištem, voćnjakom, planinskim potokom koga čine 4 izvora a opet dovoljno blizu obližnjih ugostiteljskih objekata, sportskih terena, rezervata Uvac i Nove Varoši.

Nedaleko od vile su sportski tereni (fudbal, košarka, odbojka, rukomet, golf). Možemo za vas organizovati krstarenje jezerima, kroz meandre Uvca, obilazak manastira Mileševa, Ledene pećine, planinarenje, ribolov i kupanje. Zimi skijanje, sankanje i šetnje.

Vila ima 3 dvosobna apartmana, 5 soba i 12 kreveta. Udoban smeštaj uz TV, WiFi Internet i prostrano dvorište sa sadržajima za najmlađe. 

Nudimo i veliki izbor domaćih specijaliteta. Gostoljubivi domaćini učiniće vaš boravak nezaboravnim. Dobrodošli!

Osobine smeštaja

Apartmani

Restoran

Kuhinja

Room servis

Toalet

Pušenje

Parking

Internet/WiFi

Specijalni ulaz

Balkon

TV

Platne kartice

Pets friendly

Bazen

Teretana

Sportski tereni

* Neki opisi mogu varirati od sobe do sobe

Kontakt informacije

Akmačići bb

Adresa objekta

zlatarinfo@gmail.com

Email adresa

061 60 25 300

Telefon: od 8:00 do 21:00

060 088 60 20

Telefon: od 8:00 do 21:00

061 60 25 300

Viber: od 8:00 do 21:00

Lokacija na mapi


Recenzije korisnika

Želimo da čujemo tvoje utiske o ovom smeštaju! Tvoja recenzija pomaže drugim gostima pri odabiru pravog smeštaja. Podeli utiske sa putovanja i fotografije koje mogu biti od koristi drugima (smeštaja, prirode, turističkih atrakcija, hrana, manifestacija, dešavanja).