Потвђена оптужница за убиство раднице пумпе Кристине Каплановић из Нове Вароши

ppmedia.rs 14. април 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Милошу Сребрићу (36) потврђена је данас у Вишем суду у Београду оптужница за убиство Кристине Каплановић (20), раднице пумпе. Припремно рочиште, како сазнајемо, заказао је за 7. мај ове године.

Како „Блиц“ санаје, током истраге која се водила претходних месеци, полиција није пронашла оружје којим је убијена несрећна девојка.

Како смо писали раније, Више јавно тужилаштво подигло је оптужницу против Милоша Сребрића (36) којом га терети да је 25. маја прошле године приликом пљачке бензинске пумпе „НИС Петрола“ у Великом Мокром лугу убио радницу Кристину Каплановић (20).

Пљачкаш је, како смо писали, панично побегао у шуму без плена, а у каси је било свега око 10.000 динара.

Њему се на терет ставља кривично дело тешко убиство за које је запрећена казна од 10 до 40 година затвора.

Оптужница је стигла у Виши суд 9. фебруара, након чега му је продужен притвор због опасности да ће поновити кривично дело у кратком периоду.

Сребрић је ухапашен у августу, након вишемесечне потраге, под сумњом да је приликом пљачке пумпе пуцао Каплановићевој у главу, која је од задобијених повреда преминула четири дана касније.

Извор: Блиц

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.