Ланчани удес у близини Кокиног Брода

ppmedia.rs 21. март 2018. године Друштво Коментари

Ланчани удес код Кокиног Брода Ланчани удес код Кокиног Брода (foto: ppmedia.rs)

На путном правцу Нова Варош – Кокин Брод, око 15и30 часова дошло је до ланчаног удеса у којем само пуком срећом нико није повређен, причињена је само материјална штета.

У незгоди су учествовала два путничка возила и један шлепер са приколицом нововарошких таблица. Како сазнајемо од очевидаца узрок несреће је неприлагођена брзина и клизав коловоз, путничко возило марке “Голф” након удес зауставило се на самој литици изнад језера баш као и шлепер, док се друго путничко возило са црногорским таблицама зауставило на проширењу непосредно поред магистрале.

Ланчани удес код Кокиног Брода (foto: ppmedia.rs)

Саобраћај на овој деоници пута је тренутно у прекиду због увиђаја који врше припадници Министарства унутрашњих послова. Иначе ова деоница пута позната је као црна тачка на рути од Борове главе ка црногорском приморју. Незгода се десила само километар даље од места где су трагично настрадали туристички радници Ивана Ракоњац и Сафет Планић из Пријепоља, пре нешто више од три године.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.