Уредник "Искре" прати изборе за председника Русије

glaszapadnesrbije.rs 16. март 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Зоран Шапоњић у Москви

Новинар Зоран Шапоњић, уредник електронских новина "Искра", које је у Андрићграду пре три и по године основао г. Емир Кустурица, биће део међународне посматрачке мисије која ће од данас до недеље увече пратити изборе за председника Руске Федерације.

Представнику "Искре" позив да у Москви као посматрач прати изборе у Руској Федерацији стигао је од г. Илијаса Умаханова, заменика председника Савета Федерације Савезне скупштине Руске Федерације.

Šaponjić Zoran

- У име Савета Федерације Савезне скупштине Руске федерације позивам Вас да узмете учешће у процесу надгледања избора за Председника Руске Федерације који ће се одржати 18. марта 2018. године - стоји у писму г. Умаханова које је прослеђено "Искри".

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.