Фудбалери Златара 033 напунили мрежу Флеша

ppmedia.rs 16. фебруар 2018. године Спорт Коментари

10. коло Треће футсал лиге Србије група Запад КМФ „Златар 033“ – КМФ „Флеш“ 6:1 (5:0) 10. коло Треће футсал лиге Србије група Запад КМФ „Златар 033“ – КМФ „Флеш“ 6:1 (5:0) (foto: ppmedia.rs)

У 10. колу Треће футсал лиге Србије група Запад фудбалери нововарошког „Златара 033“ победили су на свом терену екипу „Флеша“ из Ваљева са 6:1. Троструки стрелац за Златар био је Милан Гордић, по једном мрежу ваљеваца су погађали Селмановић, Крџовић и Јојић док је стрелац почасног гола за госте био Марковић.

Фудбалери“ Златара 033“ у меч су ушли као апсолутни фаворити против фењераша у лиги који још увек није осетио сласт првенствене победе . Држали су се гости све до средине првог дела игре када у распону од свега седам минута Гордић и дружина пет пута погађају мрежу ривала, па је већ након првог дела игре победник био познат. У другом полувремену по један гол виђен је са обе стране.

– Знали смо да се ради о квалитетној екипи без обзира што су на зачељу табеле. Ушли смо максимално спремни у меч и заслужено стигли до нове победе – каже капитен „Златара 033“ Милан Гордић.

После десет одиграних кола“ Златар 033“ се налази на четвртом месту са 17 бодова, док је „Флеш“ последњи са свега 1 бодом. Ипак у овом клубу се надају да би у наставку првенства могли да стигну до неке победе и да тако изборе опстанак у овом рангу такмичења.

И ако је „Златар 033“ најлмађи спортски колектив у Новој Вароши, основан пре непуне три године, већ је побрао симпатије публике која у великом броју сваки пут када игра на свом терену долази у дворану. У наредном колу нововарошани гостују у Косјерићу истименој екипи.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.