Нововарошани у Нову годину ушли из дискотека и хотела (видео)

ppmedia.rs 01. јануар 2018. године Туризам Забава Коментари

Детаљ са дочека  2018. године  у дискотеци " Круг" Детаљ са дочека 2018. године у дискотеци " Круг" (foto: ppmedia.rs)

Весело током новогодишње ноћи било је у Новој Вароши и на Златару, где празнике проводи неколико хиљада гостију из земље и иностранства. С обзиром да организованог дочека на тргу није било млади су се определили да у 2018 – ту годину уђу из дискотека док су они са дубљим џепом највеселију ноћ провели у златарским хотелима.

Приступачне цене, шаренолика музика и традиционално добар провод привакао је младе из целог Златиборског округа а и шире да Нову годину дочекају у култној нововарошкој дискотеци Круг.

– Одличан провод, добра атмосфера, прелепа планина и изузетно ниске цене разлози су због којих 2018 – ту годину дочекујем баш овде – каже млада београђанка која је у Нову Варош дошла са друштвом и Нову годину дочекала у дискотеци Круг.

Своје задовољство како је најлуђа ноћ протекла није крио ни угоститељ Радојица Мићовић, каже да је било весело али и да се лепо зарадило.

– И ако је ово мало место и мали град, немамо проблема са бројем гостију тако да је дискотека као по обичају била пуна, цена улазнице са конзумацијом износила је 1200 динара – иситиче Мићовић који се успешно угоститељством бави више од две деценије.

Весело је било и у хотелима на Златару, традиционално гостопримство, добра храна и приступачне цене главни су разлози због којих су се туристи определили да баш на овој планини дочекају 2018. годину.

– Чист ваздух, љубазни домаћини, добра храна и приступачне цене само су неки од разлога због којих празнике проводимо на Златару – каже београђанка Јелица Живковић гошћа хотела Златарски бисери.

Током празника сви смештајни капацитети на Златару су попуњени па хотелијери задовољно трљају руке. Поред домаћих гостију који су најбројнији доста је и странаца.

– Презадовољни смо како је све синоћ протекло. Сигуаран сам да и гости деле моје задовољство и да ће из нашег хотела понети лепе утиске. Наши капацитети су у потуности попуњени током целог јануара, тренутно има доста и странаца међукојима су Кинези, Италијани и Израелци – са задовољством каже директор хотела Златарски бисери Ђорђе Колашинац.

Након што се одморе од дочека гости Златара могу уживати и на снегу ког има довољно за скијање.

– Утабаног снега на стази има 30 до 40 сантиметара што гаратује квалитетно скијање током празника – каже управник скијалишта Златар Салих Турлмановић.

Баш као и у Новој Вароши организованог дочека на тргу није било ни у Пријепољу и Прибоју.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.