Златар спреман за дочек, стигли Италијани, Израелци и Кинези

glaszapadnesrbije.rs 31. децембар 2017. године Туризам Коментари

Хотел  Златарски Бисери -рецепција Хотел Златарски Бисери -рецепција (foto: glaszapadnesrbije.rs)

На Златару је скијашка сезона у поном јеку, а угоститељи су се потрудили и за добар провод у празничним данима.

Директор хотела Златарски Бисери, Ђорђе Колашинац, каже да годинама у назад гости у том хотелу су углавном из бивших југословенских република, међутим све више је и гостију из других земаља, нарочити Италијана, Израелаца и Кинеза.

Директор хотела Златарски  Бисери- Ђорђе Колашинац Директор хотела "Златарски бисери"- Ђорђе Колашинац (foto: Глас западне Србије)

"Златар је последњих година у експанзији. Цене смо прилагодили нашим гостима и мислим да смо знатно повољнији од Златибора и Копаоника. Код нас четвородневни аранжман кошта око 30.000 динара на бази полупансиона, са богатим националним менијем", рекао је Колашинац.

И у дискотеци "Круг" кажу да је све спремно за "најлуђу ноћ". Капацитети локала су попуњени, а улазница је износила око 10 евра.

Дискотека Круг спремно дочекује госте у најлуђој ноћи foto: www.ppmedia.rs Дискотека Круг спремно дочекује госте у најлуђој ноћи foto: www.ppmedia.rs

"Углавном ће бити домаћих гостију, али и сви они који буду сишли са Златара биће добродошли", рекао је Радојица Мићовић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.