Прибој: Тартан стаза до 55. МОСИ

ppmedia.rs 23. децембар 2017. године Спорт Коментари

Атлетска стаза у Пријепољу Атлетска стаза у Пријепољу (foto: Д. Гагричић)

Атлетска стаза градског стадиона у Прибоју идуће године биће пресвучена савременим тартаном. Инвестицију вредну 50 милиона динара финансираће највећим делом Министарствао омладине и спорта, док ће део новца бити издвојен из локалне касе. Овим ће бити испуњен вишедеценијски сан спортских радника у граду на Лиму, а пре свих атлетичара.

О изградњи стазе било је речи и приликом посете директора Атлетског савеза Србије Слободана Бранковића општини Прибој, који је са челницима локалне самоуправе и представницима АК Фап разговарао о овом пројекту, он је том приликом обећао несебичну помоћ Савеза.

Завршетком ове капиталне инвестиције стећи ће се услови за одржавање државних атлетских такмичења као и за организовање интернационалних гран при митинга. Тендер за одабир извођача радова биће расписан почетком јануара, комплетна инвестиција требало би да буде завршена до почетка лета. Први такмичари који ће стазу користити требало би да буду такмичари на МОСИ,чији је Прибој домаћин почетком јула месеца.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.