На Златару пола метра снега, ски лифт креће у петак

glaszapadnesrbije.rs 20. децембар 2017. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Скијалиште "Златар" (foto: Филип Тодоровић)

Зимска сезона на Златару већ је кренула али званично отварање заказано је за петак 22. децембар.

"У петак стартује ски лифт који може да прихвати 1800 скијаша на великој и 1200 на малој стази. Већ имамо око пола метра утабаног вештачког снега на стазама, и потпуно спремни улазимо у сезону", казао је за Глас западне Србије Војко Пурић власник туристичког комплекса на Златару у чијем саставу се налази и ски лифт.

Цена ски паса скоро је дупло јефтинија него на суседном Златибору и кошта 800 динара а на лицу места се може изнајмити и опрема по веома повољним ценама.

Иначе власници угоститељских објеката изузетно су задовољни стартом сезоне и кажу да су већ сада смештајни капацитети у Новој Вароши попуњени у великој мери, како у хотелима тако и у домаћем смештају где се тешко налази слободно место.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.